Страници

Френска кухня


Шоколадово суфле - стъпка по стъпка
Шоколадово суфле
Бриош
Бриош
Еклери с люлякова захар и боровинков крем
Еклери с люлякова захар и боровинков крем

Френски макарони с куркума и сини боровинки
Френски макарони с куркума и сини боровинки
френски макарони с брашно от тиквени семки, тиквен крем
Макарони с тиква
Френски макарони с орехи и кафе
Френски макарони с орехи и кафе

Какаови мадлени
Какаови мадлени
Класически френски Мадлени / Classic French Madeleines
Класически френски Мадлени

Милфьой


Клафути

Еклер Париж-Брест

Далечния Бретон



Телешко Бургиньон

Свинско филе Миньон
тартифлет
Тартифлет с Реблошон


Рататуи
Аспержи със сос Холандез
Аспержи със сос Холандез

Сос Тартар

Френска лучена супа/ French onion soup
Френска лучена супа

Вишисоаз

Огретен с картофи



Круша Belle-Hélène


Торта Опера

Ябълков тарт татен


Фугас
Фугас

Ябълкови пакетчета

Студен Рататуи


Свински котлет “САЖЕ”

Аспержи а ла фламанде

Терин от патешки дроб


Киш със зелени аспержи

Френски макарони бастунчета

Коледни френски макарони

Френски макарони сърца


Ягодови френски макарони


Старомодно пиле фрикасе


Домашни кроасани


Еклери с карамелена глазура

Френски понички

Френска селска торта