понеделник, 5 декември 2011 г.

пържен барбун



по рецепта от тук: http://vlado59.log.bg/article.php?article_id=19427.
Благодаря за рецептата - прекрасна е!

Продукти:
Барбун
олио
скилидки чесън
розмарин

за паниране на рибата:
копър
пасиран чесън
оцет
бяло вино

брашно
царевично нишесте


В тиган налейте олио и към него прибавете целите скилидки чесън и розмарина.
Сложете го на котлон да се загрее добре.
Почистете рибките и ги оваляйте в първата смес от: копър, пасиран чесън, оцет и малко бяло вино.
След това ги потопете в смес от брашно с царевично нишесте / равни части/.
Изпържете рибките в загрятото олио.




1 коментар:

  1. О-о-о, любима риба! Премляс! Преглът:)))милена

    ОтговорИзтриване