Страници

Плато сирена


Знам, че има правила при поднасяне на сирена, сервират се в плато, като се започва от меките към по-твърдите и узрели. Цяла наука е да поднесеш правилно и красиво едно такова плато. Но у дома съобразявам това с наличните сирена, поднасям такива, които харесваме и ги подреждам различно.
Четох, че във Франция поднасят сладкото, конфитюра като комплимент към сиренето, а навсякъде пък се сервират с пресни и сушени плодове.
По тази причина съставих нашето плато от любими сирена, плодове и сладка.

Съдържание на платото: Emental, Tapas - Tierno, Tapas - Iberico Curado, Tapas - Manchego, Tapas - Semicurado, Brie, Blue - D Amber. Конфитюр от боровинки, конфитюр от ягоди, авокадо, портокал, ябълка, грозде.

Няма коментари:

Публикуване на коментар